Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012

Για τον κ.Τσίπρα και την πρόταση του για τον κ.Αρσένη


Κοινοτοπίες #18

Για τον κ.Τσίπρα και την πρόταση του για τον κ.Αρσένη

Πάνος Ντούλας
Αχαρνές
16-05-2012
pandou.paron@gmail.com
 

Αυτή η ιστορία με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα που πρότεινε τον Αρσένη(!!!!), έστω και για υπηρεσιακό πρωθυπουργό ενός μήνα, με αηδίασε σήμερα, μέρα φοιτητικών εκλογών κιόλας.
Αυτός ο άνθρωπος κατέστρεψε
μια ολόκληρη γενιά παιδιών ισοπεδώνοντας την εφηβεία τους. Εγώ έδωσα 4 ενώ η αδερφή μου κι άλλα 100.000 παιδιά έδωσαν 28 μαθήματα πανελλαδικών στη Β’ και Γ’ Λυκείου!!!
Κάποιοι πρέπει να μένουν στο σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας κι όχι να ανασταίνονται. Κι ήμασταν ΕΜΕΙΣ που στείλαμε στον αγύριστο τον Αρσένη ("Κάτσε καλά, κάτσε καλά Γεράσιμε!!!") με εκείνη την ηρωική δίμηνη κατάληψη κόντρα σε πολιτικούς και μιντιακούς Θεούς και Δαίμονες και μια μαζική ΔΑΠάρα που μας "συνέτιζε" κάθε μέρα με λόγο (…και με ράβδο). Κι η κίνηση Τσίπρα σήμερα, σε συμβολικό επίπεδο προφανώς, είναι, τηρουμένων των αναλογιών, εφάμιλλη της ενσωμάτωσης από το ΠΑΣΟΚ του νεοφιλελεύθερου Κοντογιαννόπουλου, του Υπουργού Παιδείας την εποχή που μέλη του κόμματός του δολοφόνησαν το συνάδελφο και σύντροφό μου, Νίκο Τεμπονέρα.
Κι όλα αυτά, γιατί;;; Για να πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ το 1% του κόμματος της Λούκα;;; Για αυτό φάγαμε τόσο ξύλο το '98;;; Για αυτό οι αναπληρωτές κι οι αδιόριστοι συγκρουόταν σε όλη την Ελλάδα και καίγανε τα εξεταστικά;;; Για αυτό ο Κουσουρής κόντεψε να δολοφονηθεί από τους παρακρατικούς τραμπούκους του Μιχαλολιάκου που αύριο φοράνε κοστούμια βουλευτή;;; Για αυτό το Πολυτεχνείο Κρήτης έκανε την εξάμηνη κινητοποίηση που κράτησε το Πανεπιστήμιο και τα πτυχία μας μέχρι την ακυρωτική απόφαση του ΣΤΕ το '99;;; Για αυτό ο κλάδος έκανε τη δίμηνη απεργία του '97 που διαφύλαξε τον κανονισμό εργασίας μας (ακυρώνοντας τους νέους επιθεωρητές, τους Αρσενικής και Παπανδρεϊκής έμπνευσης ΣΜίτες που θα μας κάνανε έλεγχο στο κάθε μας βήμα μες στην τάξη) και δε γίναμε ΟΤΟΕ και ΔΕΗ και ΟΤΕ;;;
Δηλαδή, ΜΕΤΑ τις εκλογές, σε μερικά χρόνια από τώρα, τι θα κάνει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας;;;
Θα επαναφέρει την Αννούλα στη θέση της;;;

 Αυτό άραγε εννοεί όταν λέει «αριστερή κυβέρνηση»;;;

ΝΤΡΟΠΗ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου