Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Μεγάλη αναταραχή, θαυμάσια κατάσταση.

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κόμμα και την επικράτηση της Φωνής αυτών που επιβάλανε τον Τρόμο στο Παρελθόν, το Παρόν και το Μέλλον, ελπίζω ΟΛΟΙ αυτοί που ελπίζανε σε κάτι από κει να κάνουν την αυτοκριτική τους για τις λανθασμένες εκτιμήσεις τους και να ξαναχαράξουν την τακτική τους.
Τώρα πλέον, τα πράγματα γίνονται λίγο πιο καθαρά :
Ο καθένας μας θα δοκιμάσει το σχέδιό του κι όποιος αντέξει...
Αριστερό Μέτωπο με ΚΚΕ μέσα αποκλείεται, γιατί, συν τοις άλλοις, η εσωκομματική αντιπολίτευση, παρά τα ΜΜΕ και την επιρροή στους ψηφοφόρους, φάνηκε να έχει ελάχιστη πραγματική δύναμη μες στο Κόμμα. Αυτοί είτε θα φύγουν είτε θα "τους φύγουν". Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά: αυτοί τι άλλο σχέδιο μπορεί να είχαν-έχουν για μετά το Συνέδριο;;; Μάλλον κανένα.
Ο Αλαβάνος πανηγυρίζει γιατί αυτοί δεν μπορούν να πάνε εύκολα αλλού και γιατί επίσης παίζουν, πιο πολύ, με τους δικούς του -επικοινωνιακούς- ορους.
Ο Τσίπρας θα επιχειρήσει να ελέγξει το κόμμα του, τώρα που θα απελευθερωθούν δυνάμεις από τα δεξιά του ΚΚΕ. Ο Λαφαζάνης, που μισεί τον Κουτσούμπα δεκαετίες ολόκληρες πιο πολύ από όσο μισεί τον Τσίπρα, θα δυναμώσει τη γραμμή του, αφού πλέον κι αυτός θα πρέπει να περιμένει αφίξεις.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ευνοείται οργανωτικά, αν και στρατηγικά και θεωρητικά ο "αντικαπιταλισμός" της πόσο διαφορετικός θα είναι από αυτόν του εξωκοινοβουλευτικού ΚΚΕ του Κουτσούμπα;;; Στη συγκυρία πάντως, είναι το πιο σίγουρο bet για τους αντικαπιταλιστές. Παρεμπιπτόντως, η Σύρος πλέον ονομάζεται "Τ.Ο." (κι όχι "Τ.Ε.") και άλλες Τοπικές νοικιάσανε γραφεία. Αυτό κάτι πρέπει να λέει σε όλους τους επίδοξους οπορτουνιστές που επιθυμούν τη διάλυσή της, μέσα ή έξω, δεξιά ή αριστερά.

Μεγάλη αναταραχή, θαυμάσια κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου