Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

2014_04_11 Εκπαιδευτική Ενημέρωση

2014_04_11 Εκπαιδευτική Ενημέρωση


1) ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Σε μια ανακοίνωση της ΟΙΕΛΕ όλες οι αλλαγές που φέρνει το πρώην πολυνομοσχέδιο και νόμος-ΤΟΜΗ πλέον του κράτους για τους συναδέλφους των ιδιωτικών σχολείων. Καταργούνται όλες οι συμβάσεις εργασίας και αντικαθίστανται από ατομικές. Είναι εύκολα αντιληπτό ότι με την απειλή της απόλυσης οι  εργοδότες θα μπορούν κάθε χρόνο να επιβάλουν νέες συμβάσεις με  χειρότερους όρους εργασίας.
http://bit.ly/1n11k2H


2) ΔΙΟΔΙΑ-ΚΟΡΙΝΘΙΑ
Με πρωτοβουλία της Α' ΕΛΜΕ Κορινθίας και πολλών φορέων της Κορινθίας (έμποροι, δάσκαλοι, αγρότες, κτλ) πραγματοποιήθηκε άνοιγμα των διοδίων στις 30/3/14 και στις 9/4/14 με μεγάλη επιτυχία. Η τοποθέτηση της ΕΛΜΕ μετά το 06:30 στο σχετικό βίντεο:


3) ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ ΣΕ ΑΕΙ-ΤΕΙ
Ο αριθμός των εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση:


4) ΣΧΟΛΙΟ
Ένα μικρό σχόλιό μου για την καθημερινότητα και πώς βιώνεται πλέον διαφορετικά από τον κάθε Έλληνα. Επειδή αρκετοί φίλοι μου, Κορίνθιοι, Μενιδιάτες και Χαλανδριώτες, μου έχουν παραπονεθεί για τις αναφορές μου στον τόπο τους, νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο κι από το ύφος του άρθρου ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως διάθεση προσβολής-απλά παρατηρήσεις κάνω με τις οποίες προφανώς ο οποιοσδήποτε μπορεί να διαφωνήσει:

Θυμίζω ότι τις ενημερώσεις μπορείτε να τις βλέπετε και στο blog μου http://antimathimata.blogspot.gr/ και στο facebook στην ομάδα "Εκπαιδευτικοί Κορινθίας".
Οι αποφάσεις του ΔΣ της ΕΛΜΕ της Τρίτης για πολλά πολλά ζητήματα σε επόμενο ενημερωτικό.

ΚΑΛΕΣ ΜΑΣ ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ !
(έστω και κουτσουρεμένες για κάποιους, δυστυχώς...






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου