Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Η σύζυγος του Πάσχου Μανδραβέλη ιδιαιτέρα του Παπακωνσταντίνου


Διαβάζουμε σε ενημερωτικό δίκτυο (left.gr) ότι "όταν ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου πήρε τη θέση του διευθυντή του ΠΑΣΟΚ (2003-2004), αλλά και όταν στη συνέχεια έγινε εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, η σύζυγος του δημοσιογράφου της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, Πάσχου Μανδραβέλη, Σοφία, υπάλληλος του ΙΚΑ Κοζάνης, αποσπάστηκε στο ΠΑΣΟΚ και υπηρέτησε στο γραφείο του Παπακωνσταντίνου ως απολύτου εμπιστοσύνης. 

Από τότε που έγινε υπουργός, υπήρξε ιδιαιτέρα του και στα δύο υπουργεία, Οικονομικών και ΥΠΕΧΩΔΕ, στα οποία τοποθετήθηκε".

Εφόσον τα παραπάνω είναι αλήθεια, τότε....

.......έτσι εξηγούνται όλα και έτσι μπορούμε να δικαιολογήσουμε τον Πάσχο Μανδραβέλη που από την εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ υπεραμυνόταν των μνημονιακών πολιτικών και ξιφουλκούσε εναντίον κάθε ομάδας εργαζομένων που απεργούσε. Είχε λόγους ο άνθρωπος που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε...
  
 ΣΗΜΕΙΩΣΗ : ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΦΟΥΧΤΕΛ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ (ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ-ΔΙΚΕΣ-ΕΦΕΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ….) Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΑΠΙΘΑΝΑ ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ.
 ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΙ «ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ» ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ.
ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ  ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΕ ΜΑΝΔΡΑΒΕΛΗΔΕΣ (ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ- ΧΕΙΜΩΝΑΣ ) ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΝΟΜΑΣ …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου