Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Δημοκρατικοί και εισφορές

Αποτέλεσμα εικόνας για sanders        Στους Δημοκρατικούς είναι εντυπωσιακό ότι η Κλίντον συγκέντρωσε 30 εκατομμύρια τον Φλεβάρη, που είναι τεράστιο νούμερο για Προκριματικές, δεχόμενη εισφορές από πλούσιους, έχοντας τη στήριξη της Γούολ Στριτ, των Μαύρων (φανατικά), όλου σχεδόν του Κόμματος, των μεγάλων συνδικάτων.

         Παρόλαυτα, ο Μπέρνι Σάντερς, αξιοποιώντας τη φοβερή μαζική του οργάνωση από τα κάτω, μάζεψε 42 ολόκληρα εκατομμύρια τον Φλεβάρη! Απίστευτο.

         Αυτά τα λεφτά του επιτρέπουν να
συνεχίσει αξιοπρεπώς τη μάχη για μερικές βδομάδες ακόμη, ακόμη κι αν είναι προφανές πλέον σε όλους ότι ΔΕΝ μπορεί να κερδίσει.

        Μάλιστα, από τη στιγμή που το εκλογικό έχει ψιλο-λήξει, τα λεφτά θα του επιτρέψουν να ανοίξει την ατζέντα της κοινωνικής δικαιοσύνης και σε άλλες περιοχές της χώρας με θεματικές καμπάνιες.

       Από την άλλη, βέβαια, η συνεχιζόμενη παρουσία του στη μάχη έχει αρχίσει ήδη να δυσαρεστεί το Δημοκρατικό Κατεστημένο, ακόμη και τον Πρόεδρο Ομπάμα, καθώς η Χίλαρι θα έχει λιγότερο χρόνο να ενοποιήσει τους δύο μηχανισμούς ώστε να μπορέσει να μαζέψει το πάνω από 1 δισεκατομμύριο που χρειάζεται για τον Νοέμβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου