Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012

ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ 28/10 (φωτο)

ΟΛΟ ΤΟ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΑΡΘΡΟ + ΦΩΤΟ (ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΜΑΘΗΜΑΤΑ) ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΙΔΗΜΟ ΕΔΩ:
http://ashtonhar.blogspot.gr/2012/10/2810.html

....ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΧΑΡΙΔΗΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!


Ολοκληρώθηκε χθες στο ΚΥΒΕ στο Περιστέρι το πολιτικό διήμερο που διοργάνωσε η ΑΝΤΑΡΣΥΑΟ κόσμος ήταν αρκετός, ενώ η 'κεντρική' συζήτηση της Κυριακής κράτησε μέχρι λίγο μετά τις 10 το βράδυ. Οι φωτό από τη 2η μέρα:


Από την  πρώτη μέρα κιόλας εμφανίστηκε και η ΑΡΙΣ (η πρόσφατη διάσπαση της ΑΡΑΣ), καινούργια συνιστώσα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Πάντως, -πέραν των όσων λέχθηκαν- τη δεύτερη μέρα είχαμε μια απουσία και μια παρουσία .


Η απουσία ήταν της Κομμουνιστικής Ανανέωσης, που δεν είχε ούτε παρέμβαση στο διήμερο ούτε παρουσία των μελών της.  Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά σε κεντρική εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ...... Ενδεχομένως να έχει σχέση με το σχόλιο του ΠΡΙΝ (27/10/2012) στη σελίδα 9 για "πρωτοβουλίες" μικρών τάσεων και πρώην μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και πολιτικών κινήσεων που προέρχονται από το ΣΥΡΙΖΑ. Πρωτοβουλίες που, σύμφωνα με το ΠΡΙΝ,  ".....
επιδιώκουν..... με τη διακίνηση κειμένου υπογραφών.... το διεμβολισμό της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τη ρυμούλκησή της σε θέση δορυφόρου του ΣΥΡΙΖΑ......με πλαίσιο που εγκαταλείπει την ανάγκη αποδέσμευσης από ΕΕ-ευρώ.......". Είναι ένα θέμα για τη συνέχεια αυτό...


Η παρουσία ήταν το γεγονός πως (επιτέλουςυπήρχε τραπεζάκι Τοπικής Επιτροπής ΑΝΤΑΡΣΥΑ, και συγκεκριμένα της ΤΕ Φυλής-Αχαρνών (Τ.Ε.Φ.Α.), που, μέσα από ένα κολάζ, έκανε γνωστές τις δράσεις της μέχρι τώρα, τα κείμενά της, κλπ . Η επόμενη εκδήλωση της Τ.Ε.Φ.Α. είναι την Κυριακή 18 Νοέμβρη , 19:00, στο Δημαρχείο Αχαρνών με τίτλο "Φασιστική απειλή: από το χτες στο σήμερα" και προβολή του ντοκιμαντέρ "Το αυγό του φιδιού" της συνταξιούχου, πλέον, εκπαιδευτικού Νίνας Γεωργιάδου από την Κάλυμνο:

http://antarsyatefa.blogspot.gr/  .....
....Κάτι κινείται από τα κάτω....:


Στο διήμερο, συγκεκριμένα την Κυριακή, υπήρχε και εμφάνιση της πρωτοβουλίας γύρω από το ΑΝΤΑΡΤΥΚΟ:
http://antartyko.wordpress.com/......η οποία έχει στήσει το wiki του (ακόμη ανεπίσημουπροσυνεδριακού διαλόγου  για τη 2η συνδιάσκεψη:

 http://antarsya.pbworks.com/w/page/55275209/%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%91%CE%A1%CE%A3%CE%A5%CE%91%20Wiki.

Βίντεο ίσως αρχίσει να ανεβαίνει από αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου