Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Για τη Γάζα

Εμείς δεν σιωπούμε... Η συγκυβέρνηση υποθάλπει και συμμαχεί...
 
ΚΚΕ: "Το ΚΚΕ καταδικάζει τις πολεμικές δολοφονικές επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας. Το ΚΚΕ ζητά από την ελληνική κυβέρνηση να ακυρώσει τώρα τη στρατιωτική συνεργασία της χώρας μας με το Ισραήλ. Να κλείσει τώρα τη βάση της Σούδας και γενικότερα να μην δοθεί το έδαφος, τα λιμάνια κι ο εναέριος χώρος της Ελλάδας για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο κατά της Συρίας και του Ιράν, που θα οδηγήσει σε μεγάλες αιματοχυσίες και καταστροφές το λαό της Ελλάδας και τους άλλους λαούς της περιοχής μας»."

ΣΥΡΙΖΑ: "Η επιδρομή στη Γάζα πρέπει να σταματήσει τώρα. Σε αυτήν την κατεύθυνση η Ελληνική κυβέρνηση πρέπει να αναλάβει όλες τις αναγκαίες διεθνείς πρωτοβουλίες και να εγκαταλείψει επιτέλους την μακάρια απάθεια της."
ΑΝΤΑΡΣΥΑ: "Καταγγέλλουμε την αεροπορική επιδρομή στη Γάζα. Οι λαοί όλου του κόσμου βρίσκονται στο πλευρό των ανδρών, των γυναικών και των παιδιών της Παλαιστίνης που αντέχουν ενάντια στην ισχυρή πολεμική μηχανή του Ισραήλ, ζητώντας την άμεση παύση της επίθεσης και την ανατροπή κάθε σχεδίου για κλιμάκωση του βομβαρδισμού και χερσαία επιδρομή. Στηρίζουμε τον ιστορικό αγώνα των Παλαιστινίων και την ένοπλη αντίστασή τους, παλεύουμε για την ανατροπή των ιμπεριαλιστικών πολιτικών και για την ειρήνη και την αλληλεγγύη μεταξύ των λαών."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου