Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Την Κυριακή κυκλοφορούν οι ΘΕΣΕΙΣ του ΚΚΕ για το 19ο Συνέδριο

Επί ποδός οι Κομματικές Οργανώσεις όλης της χώρας προετοιμάζουν τη μεγάλη πανεξόρμηση της Κυριακής οπότε μαζί με τον «Ριζοσπάστη» κυκλοφορούν οι Θέσεις της ΚΕ του ΚΚΕ για το 19ο Συνέδριό του που θα διεξαχθεί από 11 έως 14 Απρίλη του 2013. Στόχος η όσο το δυνατόν πιο πλατιά διάδοσή τους
 Το σύνολο του κομματικού δυναμικού, αλλά και φίλοι του Κόμματος, την ερχόμενη Κυριακή αλλά και τις επόμενες μέρες, Δευτέρα και Τρίτη, με τον «Ριζοσπάστη» ανά χείρας θα οργώσουν χώρους δουλειάς, εργατογειτονιές, θα χτυπήσουν πόρτες εργατικών λαϊκών οικογενειών.
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της πανεξόρμησης η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ έχει ήδη τυπώσει αφισάκι που προτρέπει στην αγορά του «Ριζοσπάστη», στο διάβασμα και τη διάδοση των Θέσεων, που ήδη αναρτείται σε χώρους δουλειάς, σε γειτονιές, σε σχολές.
Οι Θέσεις περιλαμβάνουν την Εκθεση Δράσης της ΚΕ από το 18ο έως το 19ο Συνέδριο και τα νέα καθήκοντα του Κόμματος έως το 20ό Συνέδριο, το Πρόγραμμα και το Καταστατικό του ΚΚΕ. Με τη δημοσιοποίησή τους ξεκινάει και ο δημόσιος Προσυνεδριακός Διάλογος, η συζήτησή τους με οπαδούς και φίλους του Κόμματος σε πλατιές συσκέψεις και εκδηλώσεις.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου