Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012

Ήττα Αριστ. Ρεύματος και αριστερών αντι-ΕΕ δυνάμεων-Ρήγμα εντός τους-Στελέχη εγκαταλείπουν το Λαφαζάνη-Τσίπρας κυρίαρχος"........... η πρόταση για την εκλογή όλων των μελών του κεντρικού συντονιστικού οργάνου από το σώμα συγκέντρωσε πολύ μεγαλύτερο αριθμό ψήφων από τον αναμενόμενο, καθώς και το γεγονός ότι η πρόταση της Γραμματείας για ψηφοφορία με διαφορετικά ψηφοδέλτια δεν έγινε δεκτή από το σώμα. Η κατάσταση αυτή δημιούργησε ρήγμα εντός του ίδιου του Αριστερού Ρεύματος με αποτέλεσμα κάποια βασικά του στελέχη όπως ο Καλύβης, ο Πετράκος και άλλοι να διαφοροποιηθούν δημόσια από την επίσημη γραμμή του Αριστερού Ρεύματος........Στο παρακάτω video δείτε την συζήτηση που έγινε για την πρόταση της Γραμματείας, η οποία αποδέχτηκε την εισήγηση του Αριστερού Ρεύματος για ξεχωριστά ψηφοδέλτια και την κατέβασε στην συνδιάσκεψη με το σκεπτικό μάλιστα ότι αυτή δεν μπορεί να τεθεί σε ψηφοφορία!...."

Σχόλιο ΑΜ: Δηλαδή δεν έγινε αποδεκτή η εκπροσώπηση των διαφορετικών απόψεων. Στο όνομα της "δημοκρατίας" κτλ μπήκανε τα θεμέλια για το τσάκισμα και τον τελικό εξοβελισμό της (μειοψηφούσας) άλλης άποψης, στην προκειμένη της αριστερής αντι-ΕΕ άποψης. Για όσους εδώ και κει έχουν αυταπάτες...


UPDATE: 25,7% ΜΟΝΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥ Α.Ρ.

1 σχόλιο:

  1. Χα, χα, χα. Δηλαδή περίμενες ότι θα γινόταν κάτι διαφορετικό. Τι την πέρασες την αστική τάξη - σκορποχώρι σαν τον παλιό ΣΥΡΙΖΑ; Άντε καλά ξεμπερδέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή