Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Κατάληψη λόγω κρύου στο 3ο Λύκειο Πύργου

Σε κατάληψη προχώρησαν το πρωί οι μαθητές του 3ου Λυκείου Πύργου διαμαρτυρόμενοι για το κρύο. Φυσικά, οι διαμαρτυρίες τους δεν απευθύνονταν άνωθεν αλλά προς τη Διεύθυνση του σχολείου που μέχρι χθες δεν είχε φροντίσει να προμηθευτεί πετρέλαιο για τη θέρμανση των μαθητών.

Μπορεί οι καλές καιρικές συνθήκες να διατηρήθηκαν μέχρι και τις πρώτες ημέρες του Νοέμβρη, ωστόσο το κρύο άρχισε ξαφνικά και ήταν έντονο. Παρ' όλα αυτά, κι ενώ ήδη βρισκόμαστε στο μέσο του Δεκέμβρη, το καλοριφέρ του 3ου Λυκείου Πύργου δεν έχει λειτουργήσει ούτε μία ώρα, μέχρι χθες Τρίτη, αφού η δεξαμενή παρέμεινε άδεια.
Όλο αυτό το χρονικό διάστημα, οι μαθητές έκαναν μάθημα μέσα σε παγωμένες αίθουσες, εξακολουθώντας να φορούν τα μπουφάν και τα πανωφόρια τους, ενώ κάποιοι δεν αποχωρίζονταν ούτε τα σκουφιά τους.
Ο ξεσηκωμός αλλά και η διαμαρτυρία των παιδιών, για το αίτημά τους, φαίνεται πως έπιασε τόπο, αφού πριν το μεσημέρι ο προμηθευτής ήταν στο σχολείο και η δεξαμενή γέμισε, κι έτσι από σήμερα Τετάρτη η θέρμανση θα λειτουργήσει κανονικά και οι μαθητές θα επιστρέψουν στα θρανία τους, όπως άλλωστε δεσμεύτηκαν.

πηγή: patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου